El problema dels solars

L’Entesa ha posat de manifest en els darrers plens la problemàtica dels solars que han quedat sense desenvolupar com a conseqüència de la crisi econòmica i immobiliària. L’estat d’aquests terrenys deixa molt a desitjar en quant a amuntegament de residus, ocupacions, etc. podent originar riscos de salubritat pels veïns.

Davant d’aquest fet, la resposta del regidor d’Urbanisme Buxeda (PSC) ha estat la passivitat i la manca d’informació. Des de l’Entesa hem reclamat que el paper de l’ajuntament ha de ser proactiu, fent ús dels mecanismes legals i la seva competència per aplicar mesures que corregeixin aquesta situació i instin als propietaris d’aquests solars a que en facin manteniment i neteja.

El pitjor de tot és que aquest fenomen no sembla que estigui en vies de ser resolt, sinó que sembla que la crisi de la construcció fa témer la proliferació d’aquests espais deixats on proliferen els residus i la mala imatge per la població. Tot, una vegada més, per la manca de lideratge des d’un govern municipal apàtic i sense rumb, o millor dit, amb un rumb que només afavoreix els interessos particulars d’uns quants, els de sempre.

Anuncis

Quant a entesapalamos

Vaig néixer cap allà l'any 2003 per vehicular un clamor ciutadà de canvi a la vila de Palamós i Sant Joan. Amb aquesta raó de fons, continuo lluitant per la transformació social i la defensa de la terra.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s