L’Entesa dóna suport al Pla d’Acció Local per a la Sostenibilitat

Des de l’Entesa portem més de 12 anys reclamant la redacció del Pla d’acció local per a la sostenibilitat – Agenda 21. A finals del 2000 l’Ajuntament va aprovar una moció d’adhesió a la carta d’Alborg, aquelles eleccions tots els caps de llista es van comprometre a redactar l’Agenda 21. En el debat de les eleccions del 2003 els caps de llista que sabien què era el Pla d’acció local per a la sostenibilitat van dir que es comprometien a tirar-la endavant. Bé, finalment, ha estat així, i després de més de 12 anys ja tenim Agenda 21.
L’Entesa ha votat a favor perquè el contingut del pla porta accions que l’Entesa ha reclamat i que ha dit que les faria en tots els nostres programes electorals. Aquest document, per tant, no fa més que donar-nos la raó una vegada més. Dimarts passat, al ple de l’ajuntament de Palamós es portava a aprovació un document que deia que l’Entesa no som ni uns radicals, ni uns visionaris, ni uns somiatruites, ni uns aixelebrats, ni que anem en contra del futur i del progrés, ni res d’allò que massa sovint ens sentim dir.
Ahir el Ple va dir que la millora en la gestió dels residus, la introducció d’energies renovables en els equipaments, l’estalvi energètic, el cicle integral de l’aigua, els plans de mobilitat, la implantació de xarxes de transport específic per a bicicletes i peatons, etc, etc… ja no són cap bestiesa i que és prioritari per al desenvolupament de la nostra vila.
No votar a favor d’això hauria estat una irresponsabilitat. La política hauria de ser més fàcil i a vegades tots plegats ens compliquem la vida, si una proposta és bona, per què no acceptar-la? Ahir el ple va donar la raó a tota la gent de l’Entesa, dotze anys després. Esperem que les properes vegades no calgui esperar tant.

Anuncis

Quant a entesapalamos

Vaig néixer cap allà l'any 2003 per vehicular un clamor ciutadà de canvi a la vila de Palamós i Sant Joan. Amb aquesta raó de fons, continuo lluitant per la transformació social i la defensa de la terra.
Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s