Candidatura

Èrik Solés, cap de llista de l’Entesa a les eleccions de 2011.

L’Entesa segueix essent una força diferenciada. Som gent que encara no cau en l’apatia i creu en una opció política ecologista, d’esquerres i pacifista.

El nostre pitjor enemic és el desconeixement que té la gent de Palamós i Sant Joan del nostre projecte. Un dels objectius que es planteja és combatre aquest desconeixement i incomprensió vers el projecte de l’Entesa.

Veu que som una proposta única, no només a Palamós, també més enllà. Tractarà de fer comprendre la gent què hem fet i fins on volem arribar. El seu és projecte 100% Entesa: municipalista, ecologista i social.

Explica que passar per l’Entesa l’ha fet créixer professionalment, li ha generat un interès per allò públic en la seva feina d’arquitecte. Ha pogut desenvolupar projectes arreu de Comarques Gironines, i potser on menys ha estat a Palamós. Vol treballar per Palamós, cansat de veure que anem a pas de cargol en els grans temes decisius pel futur del municipi.

El repte de Palamós i Sant Joan és respondre als reptes que ens planteja aquest segle: fer front a la necessària reforma mediambiental i social perquè sinó rebrem els perjudicis de la globalització en tots els sentits.

Té la voluntat de prémer l’accelerador i preparar el poble pels canvis obligats que esmentava. Ens hem de plantejar perquè aquí no acaben de quallar les idees de l’Entesa, perquè aquí s’ha actuat a remolc sempre, com amb la Llei de barris, per exemple. Tenim molta feina pendent: en quant a residus i energies renovables, en promocions d’habitatge de protecció oficial (dels 700 pisos iniciats a la demarcació, cap ha estat a Palamós). Aquí, les forces dominants opten per un altre model de ciutat i això ho paguem dia a dia.

Necessitem altre gent al capdavant que lideri l’adaptació als canvis, que siguin proactius. Cal convèncer la població de que el que diem és inevitable i es pot fer d’aquí 20 anys o ara i ser proactius i avançar-nos.

El principal repte que tenim és que ens entenguin i és la seva principal missió com a candidat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s